Ελληνική Εταιρεία Κολοπρωκτολογίας

2o Συνέδριο Κολοπρωκτολογίας

 

Η Ελληνική Εταιρεία Κολοπρωκτολογίας ιδρύθηκε το 2018 και στοχεύει στην προαγωγή της εξειδίκευσης στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου.Η Χειρουργική του κατώτερου πεπτικού είναι απαιτητική, η φιλοσοφία προσέγγισης των παθήσεων του παχέος εντέρου και του πρωκτού είναι ιδιαίτερη, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση είναι απαραίτητη και η εφαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών πρέπει να είναι προσεκτική, εξατομικευμένη και απαλλαγμένη από επαγγελματισμούς.


Μετά την ιδιαίτερα επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κολοπρωκτολογίας, υπό την προεδρία των κων Γ. Θεοδωρόπουλου και Β. Κομπορόζου, όπου προβλήθηκε το έργο πολλών Ελλήνων χειρουργών που ασχολούνται με το κατώτερο πεπτικό και συζητήθηκαν τα ειδικά προβλήματα των ασθενών με γνώμωνα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, ετοιμάζεται το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κολοπρωκτολογίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Mαρτίου 2021, στο ξενοδοχείο Μakedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.


Στην Α΄ Ανακοίνωση του Συνεδρίου ο Πρόεδρος, Κθηγητής κος Ι. Κανέλος τονίζει: "Σχεδιάζουμε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και επίκαιρο πρόγραμμα με καταξιωμένους διεθνούς κύρους εισηγητές. Η θεματολογία του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στην καινοτομία, την πολυπαραγοντική και εξατομικευμένη προσέγγιση των ασθενών, στον άρτιο σχεδιασμό των θεραπευτικών βημάτων και στην ορθολογική εφαρμογή των ελάχιστα επεμβατικών τεχνολογιών, δηλαδή της λαπαροσκοπικής και της ρομποτικής χειρουργικής"


Ευελπιστούμε στη δυναμική παρουσία όλων όσων στήριξαν ενεργά την προσπάθεια αυτή και θα καλοσωρίσουμε νέες και νέους χειρουργούς που προσανατολίζονται στην επιλογή αυτού του ειδικού αντικειμένου της χειρουργικής στη μετέπειτα επαγγελματική και επιστημονική πορεία τους.

Ιατρείο

  • Διεύθυνση: Πινδάρου 3, 10671 Αθήνα
  • Email : info@theodoropoulos-surgery.gr
  • Τηλέφωνο : +30 694 5463 593

Μέλος του

ACSRS